En vädjan till alla er med barn och ungdomar som är verksamma i föreningen

Art Dance är en ideell förening som drivs av engagerade föräldrar och privatpersoner. Föreningen kan bara hållas levande genom alla fantastiska dansare, gymnaster och deras vårdnadshavare. För att våra barn och ungdomar ska ha en verksamhet och lokaler som är trivsamma att vistas i behöver vi alla hjälpas åt! Styrelsen söker därför efter fler engagerade personer som kan hjälpa till i olika arbetsgrupper. Vi behöver i dagsläget hjälp med att hålla ordning i lokalerna och städ av de gemensamma ytorna och vädjar här till er som kan tänka sig göra en insats. Framöver kommer det också att bli aktuellt med hjälp vid tävlingar och avslutningar. Genom att hjälpas åt tillsammans ger vi våra barn och ungdomar en förening de kan vara stolta över att vara verksamma i.

Anmäl ert intresse till info@artdance.se eller kontakta Joakim Forsberg 070 380 89 48.