Information kursstart

Nästa vecka börjar våra kurser och här kommer lite information som är bra att veta:

 

När det gäller danskurserna är det de tider och platser som står utskrivna på hemsidan där ni gjort er kursanmälan som gäller. Det är antingen den lilla salen eller stora salen i Art Dance lokaler vid Stora Torget.

 

Alla gymnaster har sin träning i gymnastiksalen på Vindängens skola. Er ledare kommer att möta upp er vid ingången första träningstillfället. Tiderna finns på hemsidan där ni gjort er kursanmälan.

 

Vi får också många frågor om fakturor. Tidigare ska fakturan ha varit betald vid kursstart, detta gäller inte denna höst. Fakturorna kommer skickas ut omkring v.37. Detta för att man har rätt att träna EN gång utan att debiteras om man skulle välja att inte fortsätta resten av terminen.

 

Vi ser fram emot en fantastisk hösttermin med er! Välkomna 😊