Onlinefilm, uppvisningen VT 2021

Godkväll alla dansare, föräldrar, släkt och vänner!

 

Uppdatering: onlinefilmen är nu borttagen (var bara synlig under helgen).

 

Nu finns det möjligheter för er att titta på dans- och gymnastik-uppvisningarna VT 2021 via vår hemsida för endast 150 kr. Det ger er tillgång till en privat sida på hemsidan där filmen kommer finnas tillgänglig online hela helgen. Vi kommer sedan att stänga ner den på söndag 30 maj kl. 23:00. Denna onlinefilm visas från huvudkameran rakt framifrån och filmen är ca 2 tim och 15 min.

Online-filmen: https://artdance.se/film-uppvisning-vt-2021/

Denna länk finns även i ”Butik”-menyn. Köpet kan göras på denna länk ovan, eller via ”Butik” –> ”Filmer”.

 

DVD/Blue-Ray

Vår professionella filmare håller just nu på med att färdigställa DVD/BlueRay-filmen, där showen visas via olika kameravinklar. Dessutom har kapitel-indelning som vanligt, så att ni snabbt kan navigera mellan olika nummer.

 

Ni kan redan nu beställa er DVD/BlueRay film här i vår online-shop!