Kursstart Vt-2021

Hej alla ”Art Dansare”, stort tack för allas engagemang, förståelse och glädje under sista veckan på höstterminen. Med omkring 1000 visningar via Zoom så tycker vi att avslutningsveckan blev, under omständigheterna, en lyckad lösning på en annars väldigt speciell termin. I skrivande stund så jobbas det på att sammanställa allt material till en film (mer info om denna kommer inom kort).

 

Vårterminen för alla dansare startar måndag vecka 4 i Art Dance lokaler. Precis som tidigare kommer det finnas förhållningsregler som vi alla måste anpassa oss till. Utöver de redan gällande reglerna för våra lokaler så har det nu tillkommit en restriktion om antalet personer som får vistas varje lokal samtidigt. (1 person per 10m²). Detta kommer leda till att vi måste anpassa undervisningen i några grupper som har många deltagare.
Berörda kurser kommer informeras.

Ålders restriktionen är nu borttagen och alla våra dansare är åter välkomna till våra lokaler.

 

Uppdaterat infoblad om reglerna i våra lokaler kommer i närmare anslutning till kursstart.
Gällande gymnastiken, som bedrivs i annan lokal än Art Dance, så är vår avsikt att denna också skall starta måndag vecka 4. Eftersom gymnastiken bedrivs i kommunens idrottshall så måste vi dock invänta besked om restriktioner för dessa hallar för vecka 4 och framåt. Vi återkommer med info om detta så fort vi har den.
Med vänliga hälsningar, Art Dance styrelse.