Avslutningsveckan, Information

Vi går nu in i höstterminens sista vecka och här kommer lite information om hur den kommer att gå till.

Sista veckan är vecka 50, 7/12 – 13/12.

Alla lektioner är tänkta att hållas som vanligt, samma tid, lektionslängd, plats och ålders-restriktioner som tidigare. Eventuella avvikelser från detta är i så fall meddelat till berörd grupp av respektive lärare.

När det återstår ca. 15 min (de yngre grupperna starta när det är 30 min kvar) av lektionstiden kommer det att startas upp en live-stream från danssalen och uppvisningsdansen kommer att genomföras. Streamen kommer att sändas via webtjäntsen Zoom, instruktioner för hur du tar del av sändningen följer längre ner.

Ni får självklart ta del av andra klasser också, tider finns på hemsidan.

Om gruppen skall ha några speciella kläder på sig så är det redan meddelat till respektive grupp av läraren. Dessa kläder skall då vara på redan när man kommer till Art Dance, då vi skall undvika ombyten i våra lokaler.

Uppvisningsdansen kommer som sagt att filmas och streamas direkt från lokalen, filmen kommer även att sparas för att eventuellt kunna användas till att sätta samman någon form av samlad ”avslutnings film” 2020. Gruppfoto kommer även att tas av respektive lärare.

OBS! Vissa grupper kommer bli kallade till ett extra filmtillfälle under v 51. Detta kommer meddelas av respektive lärare.

 

Instruktioner för hur du tar del av sändningarna från danssalarna:

  • Klicka på länken för att starta mötet. Använder du mobiltelefon kan du behöva installera Zoom-appen först, denna är gratis.
  • Lektionerna hålls i ordinarie sal och länk till båda salarna skickas via IdrottOnline. Länken kan ni sedan kan dela till vänner och bekanta.
  • Klicka på länken ca 15 min före ordinarie lektionsslut.

 

Vi hoppas att vi skall lyckas få till detta på bästa sätt. Vi ber er dock att tänka på att vi är en samling ”glada amatörer” som gör vårt bästa. Mycket kan såklart hända med det tekniska och skulle det strula så ber vi om överseende med detta.

Nu hoppas vi på en riktigt lyckad sista vecka, pandemin till trots. Vi skulle redan nu vilja tacka alla dansare, lärare och föräldrar för, en under omständigheterna, lyckad termin med otroligt mycket dansglädje!

 

Stort tack.

//Art Dance