Uppdatering

Som ni alla vet gällande coronaviruset har läget inte förbättrat sig. Vi är mycket måna om våra medlemmar och vi vill gärna att ni ska dansa och röra på er så mycket som möjligt. Styrelsen har därför beslutat att vi ska prova på att bedriva danskurser på distans via Skype eller liknande. Det finns lite olika tekniska lösningar och vi kommer att testa oss fram vad som kommer att fungera. Hanna gjorde redan igår ett danspass via Skype med ca 10 deltagare som ett test och det fungerade bra. Lärarna kan komma att köra danskurser via Skype, livesändningar via Facebook-grupper, spela in träningspass, m.m. Information om detta kommer inom kort.

 

I rådande situation får vi alla vara kreativa och komma på nya lösningar. Vi får prova oss fram helt enkelt och anpassa oss. Dock kan det vara så att några kurser av praktiska orsaker kanske inte kan bedrivas på distans, men det återkommer vi om senare när vi vet mer.

 

När det gäller förädrarveckan och biljettförsäljningen, så har styrelsen beslutat att skjuta upp den tillsvidare. När det gäller uppvisningen i maj, så ser det inte lovande ut just nu, men tillsvidare har vi inte ställt in den. Dock kommer vi ta ett slutgiltigt beslut i början på april, då det är senaste datum för att avboka ljud, ljus, lokaler, m.m.

 

Med er hjälp kommer vi ta oss igenom detta.

/Styrelsen